Melyik alapozót vegyem meg a kettő közül?
Figyelt kérdés
Sziasztok, most szeretném megvenni az első alapozómat. Ennek eldöntéséhez a krémmániát hívtam segítségül, így lekicsinyítettem a lehetőségeket kettő alapozóra, de ezek közül egyszerűen nem tudok dönteni. Írnak róluk jót és rosszat is. Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Tudom, hogy mindkettő 30ml, de az ára ebben az esetben nekem nem annyira döntő tényező
Catrice alapozó:
Rimmel alapozó:
Egyébként kombinált bőröm van. Köszönöm szépen előre a válaszokat😊
2016. febr. 10. 19:42
1/4 anonim válasza:
Nekem a Catrice az nekem bevalt.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom milyen a catrice de a rimmel nem valami jó. Bár nekem a rimmel termékek sosem működnek :D
4/4 anonim válasza:
Ha most szeretnéd megvenni az első alapozódat, akkor szerintem a Rimmel alapozót vedd. Én azt ajánlom💋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!