Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet kapni tartós szemöld...

Hol lehet kapni tartós szemöldök-és szempilla festéket?

Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam, mint amilyet a kozmetikus használ. Milyen boltban lehet beszerezni?És festékeltávolítót hol lehet kapni??
2008. szept. 18. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:

DRogériákba,illatszerboltokban!

Lehet én voltam a béna,vagy silány minöségüt vettem(ha jól emlékszem KALLOS-t)de semmit se használt!

A szemöldökömön talán egy picit látszodott kb 1 hétig de a szempillámon nem!

Én úgy oldöm meg hogy mikor festem a hajamat havonta akkor egy két percre rakok a szemöldökömre is!A szempillára meg marad a spirál:)

2008. szept. 18. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok!

Még egy fodrászkellékes boltba is megnézheted!

2008. szept. 18. 17:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi!Én eddig hennát használtam, a szemöldökömre nagyon jó volt, de a szempillámon nem látszott!

Köszi mégegyszer!

2008. szept. 18. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne akard házilag befesteni hidrogén peroxidos festékkel a szempillád,mert ha rossz koncentrációt választasz illetve belefolyik a szemedbe,súlyos szemkárosodást szenvedhetsz!!! Csakis kozmetikus fesse be! Nemhiába tanuljuk ezt 2 évig! -egy kozmetikus
2008. szept. 18. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!