Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ebay megbízható? Gél-lakk...

Ebay megbízható? Gél-lakk szettet szeretnék rendelni (lámpa, lakkok)

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ebay-en különböző eladók vannak, hogy ki megbízható az az értékeléseiből derül ki. De nyilván ha olcsó kínai szettet veszel akkor ne számíts semmi jóra. Én valahogy nem vennék kínai ismeretlen lámpát... mondjuk lakkot se inkább.
2016. jan. 29. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem vennék ebayről ilyeneket. Mit csinálsz, ha nem jó a lámpa? Hova viszed szervízbe? Mi van, ha nem jo a géllakk? Miért nem jók azok a készletek, amiket itthon megvehetsz, garantált a minőségük, és van hol reklamálni, ha gond van? Én most jártam úgy, hogy a 3 hónapos lámpám tönkrement, elküldtem a szervízbe, tegnap szóltak, hogy hétfőn mehetek az új lámpámért, mert a "régi" javíthatatlan.
2016. jan. 29. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Sokan rendeltek már ebay-ről komplett gél-lakk szettet, én úgy tudom, meg vannak elégedve vele.

Nekem a lámpám nem onnan van, viszont minden egyéb kiegészítőt és a lakkokat is már csak onnan rendelem, mivel fél/harmad áron vannak és ugyan olyan jók. Nem beszélve a nagyobb színválasztékról!

A legtöbb ebay-es eladó megbízható, nyilván nézd meg az értékeléseiket, ha nem érkezne meg, a pénzt vissza tudod utaltatni minden gond nélkül.

Nos, ha a lámpa elromlana, így jártál, de kicsi rá az esély (legalábbis idő előtt).

Nem tudom mennyibe kerül a lámpa, ha nem sokkal olcsóbb, azt én is javasolnám, hogy itthon vedd meg. Ha az is féláron, vagy még kevesebbért rendelhető, akkor meg rendelsz majd egy másikat, ha elromlik.

2016. jan. 29. 14:58
 4/6 pinkpancser ***** válasza:

Lámpát már több ismerősnek is rendeltem. Nem volt rosszabb minőség mint amit itthon kap, árban viszont nem kicsi a különbség. A futár többe kerül a legtöbb helyen mint a 4 lámpa szállítással kínából. Ha pedig gond van vele (még nem volt) akkor levél az eladónak aki általában elnézést kér és visszafizet. Ha később lesz gond, az is megoldható.

De az alap kérdésre visszatérve ebay megbízható, paypal megbízható, az eladónak meg vannak értékelései amit megnézhetsz és dönthetsz.

2016. jan. 29. 15:09
 5/6 anonim válasza:
Én nagyon megjártam vele, 2 hónap után olyan allergiás reakcióm lett, hogy egyből bedagadtak az ujjaim, és hónapokig hámlottak... én a helyedben inkább a hazait vennék, legalábbis lakkokban biztos!!!
2016. febr. 2. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó! Megkérdezhetem, hogy azóta használsz-e itthon vásároltat?
2016. febr. 3. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!