Ebay megbízható? Gél-lakk szettet szeretnék rendelni (lámpa, lakkok)
Sokan rendeltek már ebay-ről komplett gél-lakk szettet, én úgy tudom, meg vannak elégedve vele.
Nekem a lámpám nem onnan van, viszont minden egyéb kiegészítőt és a lakkokat is már csak onnan rendelem, mivel fél/harmad áron vannak és ugyan olyan jók. Nem beszélve a nagyobb színválasztékról!
A legtöbb ebay-es eladó megbízható, nyilván nézd meg az értékeléseiket, ha nem érkezne meg, a pénzt vissza tudod utaltatni minden gond nélkül.
Nos, ha a lámpa elromlana, így jártál, de kicsi rá az esély (legalábbis idő előtt).
Nem tudom mennyibe kerül a lámpa, ha nem sokkal olcsóbb, azt én is javasolnám, hogy itthon vedd meg. Ha az is féláron, vagy még kevesebbért rendelhető, akkor meg rendelsz majd egy másikat, ha elromlik.
Lámpát már több ismerősnek is rendeltem. Nem volt rosszabb minőség mint amit itthon kap, árban viszont nem kicsi a különbség. A futár többe kerül a legtöbb helyen mint a 4 lámpa szállítással kínából. Ha pedig gond van vele (még nem volt) akkor levél az eladónak aki általában elnézést kér és visszafizet. Ha később lesz gond, az is megoldható.
De az alap kérdésre visszatérve ebay megbízható, paypal megbízható, az eladónak meg vannak értékelései amit megnézhetsz és dönthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!