Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerülne és meddig...

Mennyibe kerülne és meddig marad fenn, illetve jó lenne-e ballagásra?

Figyelt kérdés

Középiskola ballagásom lesz egy hónap múlva.

Azt gondoltam ki,hogy műszempillát rakatok fel és ahhoz egyszerűen csak tussal és ceruzával kihúzom a szemem.

Szerintetek egy nagyon egyszerű lenne,vagy jó lenne ballagásra,esetleg még valami szemhéjpúderral is fessem/festessem ki magam?

A másik kérdésem pedig az lenne,hogy vidéken kb mennyiért tesznek fel olyan műszempillát,ami több napig is fenn marad?

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv!

2010. márc. 28. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:

szia:) Szerintem ez a smik tökéletes lesz ballagásra:) nem kell enél több:)

szerintem olyan 5-600 ft között raknának fel, de ezt inkább menj be és ott érdeklődd meg:)

2010. márc. 28. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:

hát a smindket te tudod h elég e neked vagy sem ...De szerintem felesleges kidobnod 6000ft-ot egy szempillára xD

nállunk itt 1000 forint.nem tincses hanem egyben van . Én majdnem mindennap használok műszempillát,és magamnak tezsem fel,nem olyan nehéz csak kikellpróbálni,és jó minőségű ragasztóval ha normálisan rakod fel több napig sem fog leesni avgy elmozdulni

2010. márc. 28. 15:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Hallottam,hogy itt ahol én lakom itt kb 1800 ért teszik fel és ez ELVILEG több napig fenn marad.

megéri szerintetek?

Üdv!

2010. márc. 28. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.én még mindig azt mondom neked h magadnak rakd fel.tincseset is vehetsz de ami egybe van könnyebb felrakni.És lehet kapni különlegeseket is ami nagyot dob a sminkeden.Pl: olyat amin ilyen csillogó kövek vannak vagy szineset
2010. márc. 28. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vegyél köveset, vagy csillogósat, mert ballagásra sok lesz és természetellenes. Ha nagyon látszik, hogy műszempilla az sem jó. Amúgy, amit te találtál ki az nagyon jó ballagásra, olyan pin-upos. :D Én valamilyen világos barna [természetes] árnyalatú szemhéjfestékkel bemélyíteném a ránc vonalát a szemhéjra pedig finoman irizáló port tennék. Mivel az irizáló nem mindig látszódik olyan lesz, mintha nem lenne semmi, de mégsem csak simán a szemhéjad. ^_^
2010. ápr. 1. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!