Szemöldök formázás hogyan és mivel?
Figyelt kérdés
Kb fél éve elmentem egy kozmetikushoz mondtam neki hogy ne szedje ki nagyon cska hogy legyen egy szep formaja (alapjaraton vastag a szemöldököm) ennek ellenére úgy kiszedte mint annak a rendje, nagyon vékony lett. Most megpróbálkozom egy másikkal. Ha elmegyek hozzá és megmutatom neki hogy én ilyen szemöldököt szeretnék hülyének néz?
Tisztába vagyok vele hogy ez alá alá van rajzolva. Kérhetek tőle tanácsot hogy hogyan csináljam meg otthon is ilyenre vagy milyen termékkel? Vagy esetleg akinek ilyen a szemöldöke tudna nekem tanácsot adni? Köszönöm:))
#szemöldök #szemöldök formázas
2016. jan. 23. 15:06
1/5 anonim válasza:
Én se tudtam soha megrajzolni magamnak.Órákat töltöttem a tükör előtt,próbálgattam.De vettem szemöldök ceruzát,és megrendeltem az Avonnak a szemldök formázó sablonját,így 2 másodperc és meg is van.
3/5 A kérdező kommentje:
Van benne ilyesmi forma mint a képen látható?:)
2016. jan. 23. 18:23
4/5 anonim válasza:
Igen :)
4db van benne,mindegyik kicsit másmilyen :)
5/5 anonim válasza:
Nem mindenkinek a jo ez a szemoldokforma, en a helyedben nem mennek el mert ha egyszer erontotta ki tudja h most jora csinalja e meg...Meg hat en nem biznam egy kozmetikusra sem.En ajanlom az Essence eyebrow maker porat, de hatartosabb eredmenyt akarsz es jobb pigmentaltsagubbat akkor a Rimmel Brow this way szemoldokformazot ajanlom, en ezzel a ketto termekkel csinalom meg hasonlora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!