Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek a maybellin...

Szerintetek a maybellin menyire jó márka?

Figyelt kérdés
most vettem egy maybelliny rúzst elég drágán 3000ft (nekünk ez drága) miután meg vettem meg néztem az interneten mit írnak róla... hát semmi jót most, akkor ki attam egy csomó pénzt egy sz*ra?
2016. jan. 20. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Vannak jó és kevésbé jó termékei. Ezt tudom róla mondani. Elhiszem, hogy neked ez drága (félre ne érts, nekem sincsen készletem rúzsokból), ugyanakkor a Maybelline egy alsó középkategóriás márkánál nem több. Én egyedül a szempillaspiráljait szeretem, azok általában hoznak egy jobb színvonalat.

Egyébként nem biztos, hogy ami másnak rossz, az neked is az lesz. Egyszer -véletlenül - vettem egy alapozót úgy, hogy nem olvastam el a véleményeket krémmánián. Az alapozót imádtam, pedig utólag, mikor belekukkantottam a véleményekbe, hát nem voltak túl biztatók... Próbáld ki, döntsd el te, hogy jó e vagy sem!

2016. jan. 20. 15:11
 2/2 Sunshinedoll ***** válasza:
Attól függ, mit veszel. A matt rúzsok meg a Fit me vonal termékei jók.
2016. jan. 20. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!