hááát.. max ha virágos ruhában vagy, amúgy ne igazán vedd fel mert gáz...
2010. márc. 27. 18:17
2/12 anonim válasza:
szerintem nem gáz, bár nekem nem tetszik, mert nem az én stílusom.
ha neked tetszik, hordd bátran!!
2010. márc. 27. 18:22
3/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, túl nagy és különösen szépnek sem mondható.
2010. márc. 27. 18:25
4/12 anonim válasza:
Amennyire látom, szerintem nem gyerekes.
Nincs benne az összes létező szín és nem mickie egér van rajta... Talán inkább olcsó, bóvli hatást tud kelteni, mint gyerekeset. De ezt nem tudhatom, mert nem elég jó minőségű a fotó. Ha nagyon műanyagosnak tűnik, akkor kelthet olcsó hatást.
Egyébként nekem tetszik. Én 20 évesen is felvenném olykor, pedig elegánsan, úgymond "felnőttesen" öltözöm.
2010. márc. 27. 18:56
5/12 anonim válasza:
szerintem nem gaz, attol fugg mivel veszed fel.....egy feher ruhahoz nagyon menne szerintem.....
2010. márc. 27. 19:11
6/12 anonim válasza:
ez 1 újságban volt xD
sztem gyerekes, nekem nem tetszik.
én anyámnak adtam mert neki tetszett xD
2010. márc. 27. 20:09
7/12 anonim válasza:
Nekem is van ilyenem, rózsaszín az egyik újságból, igazság szerint én nem hordom, mert nekem túlságosan lifeg meg szerintem elég nagy, de hát ha tetszik, nyugodtan hordd
2010. márc. 27. 22:20
8/12 anonim válasza:
Bocs, hogy itt kérdezek de melyik újságban volt és kapható még az az újság vagy ez még régebben volt hozzá?
köszi.
2010. márc. 27. 23:18
9/12 anonim válasza:
Azt hiszem a Bravo Girl magazinhoz volt egyszer, de még régebben, szóval már nemigen kapható
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!