Ajakbalzsam vagy ajakápoló vaj? Hogy is van ez?
Gondolom, hogy külön világ a 2 dolog, de melyiknek jobb a hidratálása, és teszi helyre a nagyon száraz ajkakat?
Kipróbáltam az Avon, Isana, Labello ajakbalzsamokat is, a Himalaya Herbalst sem mondják jónak, akkor ti mit tanácsoltok?
én alapvetően természetes olajokat és vajakat használok a számra. de van mindig a táskámban egy ajakápoló is, hogy vész esetén legyen nálam.(a shea vajamat csak nem cipelhetem magammal)
carmex szerintem nem rossz .de a primus ajakírt inkább ajánlom, gyógyszertárban kapható. de mondom, fő ápolásra én nem ezeket használom, ez csak kiegészítés.
+sok-sok víz és nem fog úgy cserepesedni
de a méz is nagyon jó, vékonyan felkenve
amúgy az isana intensive ajakápolója is bevált nekem.
Nekem a Neutrogena (tubusos), illetve az Uriage (szintén tubusos) vállt be. Most Bioderma-t tervezek venni.
Kicsit húzós az áruk, főleg a patikai márkáknak, de napi használattal is simán kitart egy évig.
Mondjuk a Carmex sem rossz, de én jobban szeretem, ami idővel beszívódik.
én a carmexet éjszakára szoktam feltenni,jó vastagon. így az ízét se nyalom be, mintha nappal kenném fel. +reggelre jó puha, hidratált lesz.
nappalra meg a primus ajakírt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!