Ajak piercing golyót nem bírom lecsavarni info lent?
Figyelt kérdés
segítsetek mindenhogy próbáltam az ajak piercingem golyóját lecsavarni,,,zsepi,fogó,ruha de semmi nem mozdul és már kicsit meg is fájdult ....piercingeshez meg nem akarok megint menni.....valami jo praktika? 17/L
:)
2016. jan. 16. 13:44
1/5 anonim válasza:
Pedig én is csak a fogót tudom mondani. Mi úgy csináltuk annó, hogy két kis vékony fogót is használtunk. Annyira kitoltam a piercinget a nyelvemmel amennyire tudtam, az egyik fogóval megfogtam a szárát, a másikkal valaki ráfogott a golyóra és azzal csavarta. Csak nagyon mini fogók kellenek hozzá.
2/5 A kérdező kommentje:
nem mozdul egyik irányba sem,pedig stabilan fogom :(
2016. jan. 16. 13:53
3/5 A kérdező kommentje:
na végre nagy nehezen sikerűlt
2016. jan. 17. 14:44
4/5 anonim válasza:
Ha legközelebb ilyen van, nekem a gumikesztyű segített.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,,,,legközelebb megpróbálom azzal
2016. jan. 18. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!