Divat most az arany? Ti hordtok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 13:36
11/15 anonim válasza:
aki szereti az aranyat az sztem bármikor hordhatja..szerintem nem csak akkor kell ha divat vagy nem divat..az ékszer szerintem mindig is divat marad..én nem szeretem az aranyat ezért nyilván nem is hordok..ezüst párti vagyok inkább:)
12/15 anonim válasza:
nem divat ..
mondjuk én csak arany nyakláncot hordok .. de az sem az a nagy bangli sz*ar, hanem kis egyszerü, lakattal a végén .
de nem azért hordom mert divat lenne, mert olyantól kaptam, akit imádok : D (anyukámtól)
13/15 anonim válasza:
Az arany 6500 éve, megállás és szünet nélkül divat. Nem hordok, mert nem telik rá-hála az MSZP-nek, meg azárt mer rroma tezsvírek között nem egisiges aranyat hordani.
Cigányfertőzött vidéken élő magyar, 16/F
14/15 anonim válasza:
Én ja! Van arany ékszerem is meg ruhájaim is. Sztem fajin!!
15/15 anonim válasza:
az igazi nemesfém ékszerek mindig divatosak, de én nem szeretem. inkább ezüst!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!