Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek mennyire gáz hogy...

Szerintetek mennyire gáz hogy undorodok a sminktől?

Figyelt kérdés

Sajnos a barátnőm is nagyon elkezdte most kikenegetni magát minden szarral,számomra ez nagyon taszító (de persze attól még ugyan úgy szeretem csak külsőre nem vonz úgy) de olyan szinten hogy olyankor a szemkontaktust is kerülöm mert olyan mintha behúztak volna neki,ez miatt szégyellem is magam hogy többi pasi a kikent csajokra gerjed számomra még ennyire visszataszító

Gondoltam egy idő után megszokom de nem megy

Ő meg úgy áll hozzá (igaza is van) hogy nem baj ha nem tetszik nekem ha szeretem úgyis elfogadom így is,a belső fontosabb

Sajnos eléggé önbizalomhiányos ezért legalább ez vigasztal hátha így szépnek látja magát (pont így... pedig természetesen tényleg hihetetlenül gyönyörű)

2016. jan. 7. 15:34
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
85%
Preferencia kérdése, gondolom, nem kell szégyellni, neked nem jön be, de nem igazán értem, mi a problémád a sminkkel :D
2016. jan. 7. 15:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Egy ideig viccesen fogtam fel,mondtam magamban hogy na a kis drágám most jött a farsangról,de most még bunkónak is tartom magam hogy ilyenekre gondolok
2016. jan. 7. 15:36
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát mintha tényleg farsangról jött volna

Meg mintha összeverték volna

Annyira természetellenes a szememben hogy összekeni az arcát minden szarral

Ezen akarok változtatni hogy én is szépnek lássam de képtelen vagyok rá, csak egyre röhejesebbnek látom

2016. jan. 7. 15:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Az bánt főleg hogy így nem találom vonzónak külsőre a saját barátnőmet viszont nélküle a világ legszebb nőjének látom
2016. jan. 7. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Itt valami nagy gáz van veled.
2016. jan. 7. 16:49
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
szarul sminkel a barátnőd. az igazán jó smink természetes hatású, arról meg nem mondod hogy kence.
2016. jan. 7. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Imádom az ilyen embert, aki azt hiszi, hogy.

Nem, nem akarod magadat megváltoztatni, őt akarod megváltoztatni. Kiröhögik az utcán? Mert ha tényleg olyan borzalmasan sminkel, biztos összesúgnak mögötte.

Az nem tetszik neked, hogy elsődlegesen önmagának akar tetszeni, nem neked. Aki amúgy "hihetetlenül gyönyörű", az nem lesz ronda sminkben. Önbizalmadra kellene gyúrni.

2016. jan. 7. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:

És ha mondjuk nézel kisminkelt nőkről képeket, vagy más nőn látod a hétköznapokban, az is olyan, mint ha farsangról jönne?

Mert ha ők szebbek, akkor tényleg rosszul sminkel a barátnőd.

2016. jan. 8. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet csak szörnyen sminkeli magát, és a típusához nem megfelelő színeket használ. Pl.: van akinek gyönyörű szeme van halvány lila szemhéjpúderrel, de ha fekete szemceruzával körbekontúrozza a szemét úgy néz ki mint egy lecsúszott drogos.

A sulinkba meg van egy csaj akinek narancssárga a feje a túlzásba vitt sminktől.

Véleményem szerint hétköznapokra a megfelelő smink szinte észrevehetetlen, vagy éppen csak látszik.

Szerintem is visszataszító az ha valaki a hétköznapokban túlzásokba esik, de egy minimális sminkkel nincs semmi baj mert kihangsúlyozza a lányok szebb vonásait

2016. jan. 8. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!