Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok nektek bejönnek a nude...

Lányok nektek bejönnek a nude körömlakkok? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link] (itt a néhány barnás kivételével gondolok a többire)

én évekig feltűnő vörös körmöket festettem minden napra. vagy néha élénk rózsaszínt,lilát.de 90%ban vörös volt. aztán most igazából kezdtem ráunni. de a pucér körmeim se tetszenek. így hát vettem 1 olyasmi lakkot mint az első képen van.azóta állandóan a körmeimet nézegetem, nagyon tetszik. olyan természetes, de mégis szép. sose gondoltam,hogy valaha is lecserélem a pirosat egy ilyenre. szerintetek szép színek? gondolkozok újabb árnyalatok beszerzésén.

2016. jan. 6. 16:28
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bár én 3 rétegben festettem ki, így kicsit szerintem szebb az enyém mint az 1. képen. jobb a fedése
2016. jan. 6. 16:30
 2/12 anonim ***** válasza:

Én imádom. :)

Mindig natúr árnyalatokat használok, vagy átlátszót.

Nálam a piros az alkalmi szín.

2016. jan. 6. 16:35
 3/12 A kérdező kommentje:

én az egyetemen láttam egy csajt, akinek hasonló stílusa van mint nekem. neki mindig ilyen körmei vannak.

tőle jött az ihlet,hogy próbáljam ki én is:D

bár a párom szerint nem olyan szexi

de szerintem meg szép, visszafogott

2016. jan. 6. 16:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól is függ, hogy melyik évszaktípusba tartozol. Nem mindenkinek áll jól ugyanaz a szín. Nekem tetszik, visszafogott és elegáns. Pasikat hagyjuk.. :D
2016. jan. 6. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
én is imádom őket, most is épp ilyen a körmöm: sally hansen - nude now.
2016. jan. 6. 19:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem a francia jobban tetszik.
2016. jan. 6. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:

nem.

Nekem a bordó és a fekete jön be leginkább. Meg nagyon szeretem a sötét lilát és pirosat is.

2016. jan. 6. 19:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem. Bordó, vörös, fekete és sötétkék lakkokat használok, az egyetlen világos szín amit hajlandó vagyok a körmömre kenni az az ezüst.

Egyszer, vagy 2 éve vettem nude lakkot, a kipróbálás után el is feledkeztem róla és többet nem használtam.

2016. jan. 7. 12:20
 9/12 Sunshinedoll ***** válasza:

A belinkelt barnásak a sötétebb bőrű lányok számára nude árnyalat azért vannak ott listán :D

Nekem tetszik, régen mindig pirosat meg feketét hordtam, mostanában szeretem a nude meg a szürke színűeket. Nekem olyasmim van, mint alul a második.

2016. jan. 7. 12:37
 10/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:D

igen, a barnás árnyalatok tényleg a sötétebb bőrűeknek jó, eszembe se jutott.

beszerzek még több színt is:)

2016. jan. 7. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!