Lányok nektek bejönnek a nude körömlakkok? KÉP
[link] (itt a néhány barnás kivételével gondolok a többire)
én évekig feltűnő vörös körmöket festettem minden napra. vagy néha élénk rózsaszínt,lilát.de 90%ban vörös volt. aztán most igazából kezdtem ráunni. de a pucér körmeim se tetszenek. így hát vettem 1 olyasmi lakkot mint az első képen van.azóta állandóan a körmeimet nézegetem, nagyon tetszik. olyan természetes, de mégis szép. sose gondoltam,hogy valaha is lecserélem a pirosat egy ilyenre. szerintetek szép színek? gondolkozok újabb árnyalatok beszerzésén.
Én imádom. :)
Mindig natúr árnyalatokat használok, vagy átlátszót.
Nálam a piros az alkalmi szín.
én az egyetemen láttam egy csajt, akinek hasonló stílusa van mint nekem. neki mindig ilyen körmei vannak.
tőle jött az ihlet,hogy próbáljam ki én is:D
bár a párom szerint nem olyan szexi
de szerintem meg szép, visszafogott
nem.
Nekem a bordó és a fekete jön be leginkább. Meg nagyon szeretem a sötét lilát és pirosat is.
Nem. Bordó, vörös, fekete és sötétkék lakkokat használok, az egyetlen világos szín amit hajlandó vagyok a körmömre kenni az az ezüst.
Egyszer, vagy 2 éve vettem nude lakkot, a kipróbálás után el is feledkeztem róla és többet nem használtam.
A belinkelt barnásak a sötétebb bőrű lányok számára nude árnyalat azért vannak ott listán :D
Nekem tetszik, régen mindig pirosat meg feketét hordtam, mostanában szeretem a nude meg a szürke színűeket. Nekem olyasmim van, mint alul a második.
köszi a válaszokat:D
igen, a barnás árnyalatok tényleg a sötétebb bőrűeknek jó, eszembe se jutott.
beszerzek még több színt is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!