Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti használtok a facebookos...

Ti használtok a facebookos profil készítéskor photoshopot?

Figyelt kérdés
Lányok és fiúk?
2016. jan. 1. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
minek photoshop? aztan ha ossze jossz fiuval es odakerul a sor h talalkozzatok latni fogja h nem is ugy nezel ki mint a kepen
2016. jan. 1. 18:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem akarok fiúval összejönni mert én is az vagyok :)

Csak a facebookon látok néha lányoknál feltűnően szép tiszta arcú profilok!

2016. jan. 1. 18:31
 3/9 A kérdező kommentje:
at
2016. jan. 1. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem. Hála az égnek, nincs rá szükségem

L

2016. jan. 1. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, bonyolult lenne azzal szarakodni. :D De bevallom, néha rakok effektet a képeimre, pedig nem csúnya az arcom, de így jobban érzem magam.
2016. jan. 1. 19:22
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem. Általában az instagrammomról szedek le profilképet, szóval max egy filter van rajta. Nincs nekem időm fotosopolni :D
2016. jan. 1. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, használok, mivel senki nem kíváncsi a pattanásos, szeplős arcomra szerintem. Elrontja minden képem. A képeken durván meglátszanak ezek, a valóságban feleannyira sem feltűnők a bőrhibáim. Meg akik ismernek úgyis tudják milyen vagyok. Idegenekkel meg nem ismerkedek neten, szóval senkit nem verek át.
2016. jan. 1. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, általában levágok a képből, illetve kontrasztot és hasonlókat állítok be. Gyakran készül rólam olyan kép, ami jó lenne de szar a megvilágítás vagy belelóg valami, azt szoktam korrigálni. De ha ilyenekre gondolsz, hogy pl. bőrhibák eltüntetése, nem, nem is értek ennyire hozzá.
2016. jan. 1. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Általában igen. A fakó képeket élénkebbé teszem, a piroskás bőrömet kiegyenlítem, ha a háttérrel nem stimmel valami, akkor kijavítom. Talán egy átlag felhasználónak nem tűnnek fel ezek a kis változtatások, de imádok szerkeszteni, photoshopolni (mindent beleértve), szóval a magam kedvéért csinálom.
2016. jan. 2. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!