Lovely curling pump up vagy maybelline the colossal volume express?
Figyelt kérdés
Melyiket vegyem? Mindkettőről jó véleményeket hallottam de ugye a lovely olcsóbb. Nem potyognak le a szem alá rövid időn belül? Kinek mi a tapasztalata ezekkel a spirálokkal?2015. dec. 30. 19:39
1/2 anonim válasza:
Lovely van nekem, ritkán használom ugyan, de sose potyogott, meg semmi gond nincs vele. Nem is volt még jobb spirálom ennél.
2/2 anonim válasza:
Én is lovely-t használok szeptember óta minden hétköznap, és tartós, nem potyog, a szempilla formáját megtartja. :)
Persze azóta látom, hogy már szárad... de 800 Ft-ért 4 teljes hónapig nyúztam, így megéri.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!