Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminket használjak?...

Milyen sminket használjak? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Még csak 13éves vagyok de már nagyon szeretném magam sminkelni. Sokan azt mondják,hogy nem is áll olyan rosszul.Valami olyasmit szeretnék ami illik egy fiatal csajhoz. Ha kifestem magam akkor egy kis szemceruza és kevés szempilla spirál.

Léccci segítsetek!

Előre is Köszii.

2010. márc. 23. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Kis szemceruza, kis spirál leheletnyi szájfény, esetleg ha akarsz az arcodra valamit, akkor nagyon kevés pirosító.

Alapozóra, korrektorra szerintem még nincs szükséged.

Természetesnek, szolidnak hasson a sminked:)

2010. márc. 23. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
énis annyi vagyok de nem festem magam ki feketére. Inkább csak simán púder+szempillaspirál. nekem ennyi..nagyon természetes és gyönyörű.
2010. márc. 23. 20:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszii

Szerintem akkor maradok ennél (:

2010. márc. 23. 20:52
 4/7 anonim válasza:
nálunk nagy volt a szemcerka divat de abszolút nem mindenkinek állt jól! én mondjuk nem festettem magam, de most(14 évesen kezdtem, de csak néha)is csak egy szempillaspirál, ezüst szemceruca (sokkal jobban tetszik mint a fekete :)), kis alapozó.. próbálj meg ilyen szép szemceruzákat venni, van kékes, zöldes, arany(amelyik illik a szemed színéhez) és lehet hogy jobban fog neked is tetszeni mint a fekete :)..
2010. márc. 26. 16:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi majd keresek de tudnál esetleg segíteni:)én ilyenekben nem vagyok túl jó hogy mihez mi illik.A szemem elég sötétbarna.Ha segítesz kösziiiii:))
2010. márc. 27. 17:07
 6/7 anonim válasza:

hát.. nagyban függ az ékszereidtől:

-ha kékes, akkor 1.fehér szemhéjfesték mindenhova, 2. egy kicsi csík a szemhéjadra szemceruzával(szempilla felé rögtön), 3. fekete szempilla spirál

-ha zöld, lila akkor ugyanez csak a szemceruza más ugye

-az ezüst szemcerkát szinte mindig felrakhatod szerintem, nem kell fehér se hozzá csak egy kis szempillaspirál

sok sikert :) sztem próbálgasd és kérdezd meg a veled élőket hogy mi a véleménye :)

2010. márc. 31. 23:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi majd keresek és kérdezek:)
2010. ápr. 1. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!