Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Csecsebecse doboz...

Lányok! Csecsebecse doboz kerestetik, mi a kedvencetek?

Figyelt kérdés

8 éves kislánynak kellene valami pici doboz, amibe gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat, karkötőket, tehát pici ékszer jellegű dolgokat pakolhat. Gondolkodtam készítendő dobozban, de jobb lenne valami lecsukható fémdoboz, mint papír, és ilyen vaskazetta meg hasonlókat talán mégsem kellene egy gyereknek. Nézegettem áruházakban dobozod kekszet / csokit, amik sárgaréz dobozosak, hátha valamelyiknek olyan fémdoboza van, ami elég jópofi ilyen célra is, de eddig még semmit sem találtam, mindegyi sokkal nagyobb a kelleténél. Talán valamilyen varróskészlet is létezhet fémdobozban, nem tudom.

Akinek van / volt "kedvenc doboza", honnét szerezte?

2015. dec. 18. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem túl lányos, de én egy kisebb szerszámosládát kaptam apukámtól erre a célra 11 éves koromban, és a mai napig használom (25 vagyok). Eleinte a kis kacatjaimat tartottam benne, aztán ahogy nőttem, mindig mást, leginkább bizsukat. Nagyon praktikus, mert mindenféle rekesze meg fiókja van, jól lehet benne bármit rendszerezni.

Most körömlakkokat és a sminkcuccaimat tartom benne, annyira szeretem! :)

Tescoban, barkácsboltokban kapni.

2015. dec. 18. 13:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet. Kissé aggódom miatta, hogy ebből a szempontból a 8 és 11 éves lányok között nagyon sok különbség van. Például 8 évesen még szerintem neked sem volt annyi apróságod, hogy szerszámosládányi rekesz kelljen hozzá.
2015. dec. 18. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!