14 évesen vehetek sminket?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
14 évesen adhatnak el nekem sminket? Szóval eladhatják nekem? Alapozó kéne meg szempillaspirál, kb mennyibe kerülnek?
Az anyám egy őrült, nem viseli el ha a sminkjeihez nyúlok, nekem viszont nem vesz. :(
Köszi előre is:)
14L
2015. dec. 6. 13:17
1/8 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire tájékozatlan kérlek....gumibelsőben nevelkedtél?
El fogják kérni a személyidet, Magyarországon 18 éves kor alatt nem is adnak el sminket. Január egytől pedig csak a sminktrafikokban lehet hozzájutni.
Persze, hogy adnak el neked...egy 8 éves is vehet..
2/8 anonim válasza:
ez nem cigi vagy drog....akár 7 éves gyereknek is adhatnak sminket:) nagyon nem is értem ,hogy miért gondolod,hogy nem adhatnák el neked:)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi :D Nem tudom, csak eddig nem vettem. Kb emnnyibe kerülnek?
2015. dec. 6. 13:23
4/8 anonim válasza:
Nagyon eltérő lehet az áruk, de a neten is tudsz nézelődni, például felmész a Rossmann honlapjára, mert így fix árat nem lehet mondani.
5/8 anonim válasza:
Kiszerelés, minőség, márka, stb. függő az ára. Kamaszok ritkán vesznek magas minőségű, márkás cuccokat, mert azok akár több tízezerig is elmehetnek, de egy pár ezer forintért már kapsz olyat, ami elég korrekt. A legolcsóbbakkal vigyázz, mert oka van az árának, és rosszat is tehet a bőrödnek. Ha bemész egy drogériába, kérj bátran segítséget az eladóktól. Fiatalosak, és tudják, mire lehet szükséged!
6/8 anonim válasza:
Ha sminket akarsz venni célszerű először utánanézni, kremmania.hu oldal tökéletes a célra, árakat is láthatsz ott, meg hogy hol tudod beszerezni. Meg hogy mit érdemes egyáltalán... az olcsó cuccok közt sok vacak van.
7/8 anonim válasza:
Essence és a miss sporty olcsó.
Ezeket rossmannban, Dm-ben, Müllerben meg tudod vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!