Melyik palettát vegyem meg a kettő közül? (link)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most jött el az idő, hogy beszerezzek egy matt természetes színekből álló palettát, de sajnos nem tudok dönteni, hogy melyik legyen. Szerintetek?
Mindkettő nagyon tetszik. Azt tudom magamról, hogy a világosakat (pl.:vajszín) lassan használom el.
Utána olvastam és vegyesek az értékelések
2015. dec. 4. 20:35
3/6 anonim válasza:
szerintem kezdetnek teljesen felesleges 32 szín, így inkább a 2. de te tudod, hogy kihasználnád-e..
5/6 anonim válasza:
Én a másodikat választanám :). Az első ugyan nagyobb, de sok szín eléggé hasonló (főleg a fehéresek), nem túl változatos a színskála, mint a második palettánál :).
6/6 anonim válasza:
Nekem az első van meg, és kiváló az árához képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!