Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fedőlakk miért maszatolja...

A fedőlakk miért maszatolja szét a mintát?

Figyelt kérdés
Essence lakkokat használok, hozzájuk szintén essence better then gel nails fedőlakkot. Soha nem volt semmi gond, de amióta elkezdtem mintákat csinálni a körmeimre, azokat mindig szétmaszatolja a fedőlakk. Pedig fél órát hagyom száradni a mintát és csak utána kenném le, és mégis tönkreteszi. De már sima egyszínűvel is baja van, mert nem terül normálisan, rá kell raknom egy csomót és tiszta buborékos lett. Mi a franc baja van?
2015. dec. 4. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor vetted? Ha túl régi, akkor csinál ilyet.
2015. dec. 4. 14:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Vettem egy újat, ez már terül, de ugyan úgy maszatol, oldja a saját lakkjait...
2015. dec. 4. 15:11
 3/5 anonim válasza:

Próbáld meg, hogy miután kész vagy a mintával, ne közvetlenül utána vidd fel a fedőlakkot, hanem várj egy kicsit.

De akkor is csinálhat ilyet, ha túl sokszor húzod végig az ecsetet a körmödön.

Ha meg ezek sem segítenek, akkor próbálj másféle fedőlakkot. :)

2015. dec. 4. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Lakkfüggő. Próbálj ki másikat. Elvileg a seche vite lakk nem maszatol. Én nem szoktam nyomdázno, de már sokat olvastam erről.

kremmania.hu

itt nézelődj, sokszor leírják kommentekben a bajaikat. :)

2015. dec. 4. 21:55
 5/5 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb fedőlakk elkeni a mintákat, a nyomdát meg pláne. Próbálkozz azzal, hogy párhuzamosan tartod az ecsetet a körmöddel és nem érinted hozzá az alatta levő lakkhoz, hanem csak terelgeted a fedőlakkot.
2016. jún. 25. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!