Milyen a porcelán babás smink?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 22:43
1/8 anonim válasza:
egyszerű. nagyon világos arc, rózsaszynes arcpír, fekete szemkontúr+szempillák, természetes szépen ívelt szemöldök, halvány piros ajkak.
2/8 anonim válasza:
Már én is tudom,köszike az elsőnek!
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Jesszus nagyon rossz lehet nektek ha szükségetek van sminkre :DD 22 éves vagyok és nincs szükségem már és még 20 évig nincs is!! Nem terhelem butaságokkal fölöslegesen a bőröm...
6/8 anonim válasza:
utolsó: kicsit sem vagy beképzelt -.-'
Vagy csak nem telik sminkcuccra? :D
7/8 anonim válasza:
23%.. Te is csak a kötekedés miatt írsz..
Amúgy meg, nem mindenki születik tökéletes arccal, alakkal, stb. Lehet, hogy Te így születtél, hogy smink nélkül is gyönyörű vagy, de attól még nem kell másokat lehúrrogni.
8/8 anonim válasza:
23% :D amúgy a smink nem csak arra való, hogy elfedje a bőrhibákat, és nem azért, mert rondák vagyunk. hanem mert nőiesek, és ezzel kihangsúlyozzuk a szépségünket/nőiességünket. te sem vagy százas, ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!