A Ray Ban napszemüvegeket Robert Pattinson hozta (újra) divatba?
bocsi, ha nagyon hülye kérdés. csak kb már tavaly tavasszal feltűnt, hogy mindig ezt hordja (Kristen Stewart is) és mostanában mindenhol ilyen alakú szemcsiket látok.(new yorker, utcán a járókelőkön, bizsuboltokban) [link]
szóval szerintetek van összefüggés vagy amerikában és angliában szimplán csak ennyire előrébb van a divat?
amúgy lécci ne a robbal kapcsolatos véleményteket fejtsétek ki, most nem az a kérdés, hogy ki szereti. amúgy nekem sem nagy kedvencem, de ez a szemcsis dolog nagyon megmaradt. és kiváncsi lettem.
a válaszokat előre is köszi :)
1. angelinának meg bradnek más formájú van. legalábbis a googles képekből ezt vettem le: [link]
2. igen én is láttam már ilyeneket, de anyira nem volt jellemző. inkább azok a hatalmas szemcsik voltak:) de lehet csak én vok vak :)
na mindegy azért fennhagyom a kérdést hátha valaki mégis vágja, hogy mivan xD de azért megy nektek a zöld kéz ha már válaszoltaok :)
igen tudom, hogy hogy nagyon régi, meg hogy ray ban már az 1800as évek végén feltalálta a napszemüveget. :) na de pl a csőnaci is divat volt a 80as évkben, és most kb két éve(asszem) megint visszajött.
de asszem hagyom, a dolgot, mert valószínűleg semmi köze a két dolognak egymáshoz :)
utolsó kettő a ti válaszotokat is köszi, megy a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!