Milyen márkát ajánlotok ezekből a termékekből?
keresek egy olyan korrektort, ami jól eltudja fedni a pattanásokat. Szem alatti karikákra nem szükséges, mert nem nagyon karikásak a szemeim. Bb krémre is szükségem lenne, ami nem káros és egyenletesebbé teszi az arcom, eltünteti a pirosságot. Szemhéjtusból olyat keresek, amivel vékony vonalat húzni, lehetőleg filceset, mert még kezdő vagyok. Púderből olyan kéne, ami mattít, hogy ne csillogjon az arcom, legjobb az átlàtszó. Szempillaspirálból pedig olyan kéne, ami természetes hatású, volumenes és nem csomósít. Ajakápolókat pedig régóta keresek, olyat ami nem szárítja a szájat.
Nektek mi vált be, miket ajánlotok? Csak a dm-ben, rossmannban, müllerben tudok vásárolni.
szia
én ezekből szinte maybelline-t használok.nekem mind be vált.A bb krém nekem loreal.A korrektor fit me.Szempilla spirál az nehéz kérdés,de egyik sem csinál nagyon természetes hatást.Próbáld ki a NYC Sky Rice-t és esetleg a Lovely Pump Up szemipllaspirált.Nekem ezek váltak be.Szemhélytusban nem tudok segíteni mert nekem már mindenféle van (csak filces)és mindet imádom.Azt ajánlom hogy próbáld ki őket nyugodtan.Ha egyszer kipróbáltad,és nem válik be akkor ajándékozd el vagy csak tedd el de akkor néha használld másra nehogy lejárjon.Ajakápolónak a Mybelline-től a Babylips-t ajánlom nekem az összes meg van.Nem szárít,jól hidratál,és van amelyik egy kis színt is ad az ajkadnak (a Babylips-eket dm-ben tudod beszerezni...bár az ára az 900 Ft szerintem megéri.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!