Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lényegesen jobbak a 2000-3000...

Lényegesen jobbak a 2000-3000 Ft-os szempillaspirálok, mint a 600-800 Ft-osak?

Figyelt kérdés
Még sose vettem 2000Ft-ért szempillaspirált, s kíváncsi lennék, hogy tényleg látványosan jobbak e, mint az olcsó márkák, ill. nem csomósodnak be?
2008. szept. 13. 14:35
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hát, biztosan jobb, mert márkásabb..de a kevésbé márkás,drága szempillaspirálok is jók..habár 100 FT-ért nem biztos :) Én nem igazán drágát használok, viszont többször átfestem. Nagyobb és dúsabbak lesznek a szempilláim :)
2009. febr. 4. 17:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez márkánként különbözhet, és különbözik is. Az sem igaz minden esetben, hogy a drága jó, az olcsó szar. Igaz, tudok példát mondani: tapasztalataim szerint a Miss Sporty olcsó ugyan, de a szempillaspirálja olyan rossz, hogy bűn használni. A Rimmel és az Astor ugyan drágább, viszont a spirálok lényegesen jobbak.
2012. nov. 3. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!