Avonosok! Hogy működik a hitelkeret emelés tanácsadónőknek?
Szia!
Te sajnos nem tudod megemeltettni, nekem legalábbis nem emeltek kérésre rajta mert nem így működik. Emelik ők automatikusan, először a harmadik hónapban a duplája lesz mint most, majd bizonyos időszakonként emelnek rajta valamennyit.
Ilyenkor ha van úgy pénzed kérd inkább utánvéttel, amit akkor kell fizetned mikor átveszed, ezt engedi jóval magasabb összegben is mint a hitelkereted. Vagy ha lehetséges kérd több részletben a megrendelésed és akkor ahogy beér a pénz már rendelheted a következőt. Vagy maradsz ennél az előleg fizetésnél.
Szia! Én szeptember közepe körül lettem tanácsadó és a novemberi kampányban már emelték a hitelkeretem. Kicsit több, mint duplája lett. Pedig 1-2 rendelésem volt csak kampányonként, és egyikkel se léptem túl a keretet, bár inkább annak örülnék ha túlléphetném. :) Én is azt tudom javasolni, hogy több részben add le a rendelést, de szerintem te is már januárban számíthatsz az emelésre. A hasznos tudnivalók alatt megtalálsz minden fontos információt, de egy kis részletet bemásolok.
A Tanácsadó aktuális hitelkeretét az alábbi
tényezők határozzák meg:
A Tanácsadó lezárt kampányainak száma
A Tanácsadó fizetési morálja
A Tanácsadó esetleges Avon-klubtagsága
A Tanácsadó Avon körzetének minősítése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!