Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Avonosok! Hogy működik a...

Kiscica20 kérdése:

Avonosok! Hogy működik a hitelkeret emelés tanácsadónőknek?

Figyelt kérdés
Most léptem be hónap elején, és már az első rendelésemnél rá kellett fizetnem. A következő rendelésemet így egyben megint csak ráfizetéssel tudnám leadni. Kinél mikor és mennyivel emelnek rendelési hitelkeretet? Vagy ezt jeleznem kell az ügyfélszolgálaton hogy szeretnék kérni emelést?

2015. nov. 20. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Te sajnos nem tudod megemeltettni, nekem legalábbis nem emeltek kérésre rajta mert nem így működik. Emelik ők automatikusan, először a harmadik hónapban a duplája lesz mint most, majd bizonyos időszakonként emelnek rajta valamennyit.

Ilyenkor ha van úgy pénzed kérd inkább utánvéttel, amit akkor kell fizetned mikor átveszed, ezt engedi jóval magasabb összegben is mint a hitelkereted. Vagy ha lehetséges kérd több részletben a megrendelésed és akkor ahogy beér a pénz már rendelheted a következőt. Vagy maradsz ennél az előleg fizetésnél.

2015. nov. 21. 11:10
 2/2 anonim válasza:

Szia! Én szeptember közepe körül lettem tanácsadó és a novemberi kampányban már emelték a hitelkeretem. Kicsit több, mint duplája lett. Pedig 1-2 rendelésem volt csak kampányonként, és egyikkel se léptem túl a keretet, bár inkább annak örülnék ha túlléphetném. :) Én is azt tudom javasolni, hogy több részben add le a rendelést, de szerintem te is már januárban számíthatsz az emelésre. A hasznos tudnivalók alatt megtalálsz minden fontos információt, de egy kis részletet bemásolok.

A Tanácsadó aktuális hitelkeretét az alábbi

tényezők határozzák meg:

 A Tanácsadó lezárt kampányainak száma

 A Tanácsadó fizetési morálja

 A Tanácsadó esetleges Avon-klubtagsága

 A Tanácsadó Avon körzetének minősítése

2015. nov. 27. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!