Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan hordjam a három gyűrűt?

Hogyan hordjam a három gyűrűt?

Figyelt kérdés

A jegygyűrűm vékony aranykarika, közepén nagyon vékony fehéraranycsíkkal, ezt értelemszerűen nem vetem le, a bal gyűrűsön van. A foglalógyűrűm fehérarany, fehér kövekkel, de nem tudom a jegygyűrűmmel egy ujjon hordani, mert spirálos a formája (ahogy körbeér, nem kapcsolódik a másik végéhez, hanem alája hajlik a kőnek), de ezt is hordani akarom, most a jobb gyűrűsön van. Van még egy arany "családi" gyűrűm, mamámé, majd édesanyámé volt, utána "rám szállt" :D De mivel körülbelül 20 karátos, nagyon koptatja a jegygyűrűm, nem tehetem mellé a bal középsőre, a jobbra pedig azért nen, mert tudtommal nem illik két különböző színű fémből készült gyűrűt hordani egy kézen. Ezt a gyűrűt is hordani akarom. Van rajta egy szolíd fonott minta, és most a bal mutatón van. Ti hogyan viselnétek?

Előre is köszönöm a válaszaitokat! :D

2015. nov. 20. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Én még soha nem hallottam, hogy illik vagy nem illik két különböző fémű gyűrűt viselni.

Én középső ujjamon viselném, mert mutató ujjon csak akkor néz ki jól egy gyűrű ha szinte minden ujjon van már.

2015. nov. 20. 08:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is csak édesanyám mondta. Mástól én sem hallottam még soha. De láttam benne logikát, s megfogadtam a tanácsát. Vajon nincs igaza?
2015. nov. 20. 09:06
 3/3 anonim ***** válasza:
a foglaó mellé
2016. márc. 19. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!