Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Piercinget/mikroderma piercing...

Piercinget/mikroderma piercinget szeretnék a nyakamba/tarkómra. Kérhetnék egy kis segítséget?

Figyelt kérdés

Ehhez hasonló ékszerről lenne szó:

[link]

A köldökömben, fülemben (stb...) lévő ékszerekkel sosem volt baj, jó szakember csinálta, megfelelő körülmények között, ápoltam őket, hamar begyógyultak. Volt azonban egy intim piercingem, kétszer is kiszúrattam, sok probléma volt vele, végül inkább kivettem.

A linkben szereplő piercing nagyon tetszik, már régóta szemezgetek vele, azonban több kérdés is felmerült bennem:

1. Ha egy szimpla ívelt szárú pl. köldökékszert tetetek be, begyógyulhat megfelelően a bőröm? Ez a terület folytonos "mozgásban" van, gondolom, kicsit elhúzódik a gyógyulási idő, de ha szükséges, kivárom.

2. Ha esetleg probléma adódna vele, és kiveszem, mekkora és milyen heg maradhat az ékszer helyén?

3. A problémák elkerülése végett érdemesebb lenne inkább mikrodermát szúratni? Tudom, hogy drágább, de a testemről van szó, szeretnék minőségi munkát magamon tudni.

4. A mikorderma kivehető? Pl. ha röntgenvizsgálatra kerül a sor, vagy valami hasonlóra. Ha kiveszem, mennyi időn belül kell visszatennem, hogy ne legyen probléma belőle? A visszatételhez kell speciális szaktudás? (Sajnos nálam az ilyennek nagy a valószínűsége.)

5. Létezik esetleg műanyag ékszer? Így nem kellene a 4-es ponton aggódnom.

Ha esetleg valakinek volt már ilyen piercingje, akkor a tapasztalatait is szívesen olvasnám! A válaszokat pedig előre is köszönöm!

2015. nov. 15. 15:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Microdermal a neve, és nem lehet kivenni. Tarkón meg minden beleakad, nem jó ötlet.
2015. nov. 15. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!