Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új L'Oréal Mat'Morphose alapozóról?

Figyelt kérdés
Most jelent meg nem rég. Szeretnék venni, de azért jó lenne tudni, hogy milyen is :) Köszi előre is.
2010. márc. 19. 21:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akciósan 2600 volt a rossmann-ba amikor én mentem venni :) De kártyával (rossmann kártya) fizettem és így 2200-at fizettem érte. Akció nélkül olyan 4400Ft. Szerintem várd meg, hogy akciós legyen megint :) Nagyon jó. Azért kipróbáltam a Maybelline-t is. A hab állagút. Nekem teljesen sárgás színt adott. :S Lehet, hogy csak nálam csinálta ezt. A L'Oréal alapozóval olyan mintha nem lenne rajtam semmi, de még is szép az arcom tőke :) még púder sem kell hozzá, de ha tartósabbra szeretnéd akkor tehetsz ar acodra :) Abból is a L'Oréal-t ajánlom. Drága, de szerintem nem mindegy, hogy mit kensz az arcodra. Legyen minősége:)
2010. máj. 23. 07:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Amúgy nem szeretnélek elkeseríteni titeket de elég sok cég állatokon tesztel!!!!
2010. okt. 1. 14:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha megveszed a glamourt akkor a Dm-ben 50%al olcsóbban megveheted ezt az alapozót:)
2010. okt. 8. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát... már nem azért, de ha minőség és 4400-, akkor vegyél Vichyt vagy La Roche Posay-t esetleg Clinique-t! Ezek minőségi termékek.
2011. ápr. 21. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!