Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gel, zseles vagy matt kormok?

Patrii*-* kérdése:

Gel, zseles vagy matt kormok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon uj vagyok ebben a temaban es erdekelne par dolog. Pl

matt kormot lehet e sajat koromre?

A zseles es a gellakk kozott mi a kulonbseg?

Zongorazok, igy nem szeretnek hosszu kormot akkor nekem a gellakk lenne jo?

A zseles korom azt nem lehet sajat koromre? Amit nem hosszabitanak meg?

Koszonom a valaszokat,kimeljetek a beszologatastol es ha valami hulyeseget irtam bocsi, tenyleg nem ertek ehhez az egeszhez ezert kerdezem. Koszi :)

2015. nov. 9. 22:15
 1/1 anonim ***** válasza:

A zselé az épített műköröm. LEhet csak a saját körmödre is, ezt saját köröm megerősítésnek hívják-ilyenkor nem hosszabbítják meg a körmöd.

A géllakk gyakorlatilag egy szupertartós körömlakk. Vékonyabb és sérülékenyebb, mint az épített zselés köröm.

Kérhetsz matt manikűrt mindkettőnél, mert az ugyanúgy készül mint egy normális géllakk vagy épített köröm, csak matt finishű fedőfényt tesznek rá.

2015. nov. 9. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!