Milyen körmöm legyen farsangra?
Figyelt kérdés
Farsangon kán-kánt fogok táncolni, de eldönteni nem tudom, hogy milyen körmöm legyen. Nem műköröm meg semmi ilyesmire nem gondolok. Nekem mindig is hosszúak rendes körmeim, de valahogyan nem tudom hogy kockára vagy kicsit ívesre de nem hegyesre reszeljem? Fekete-piros ruhánk lesz. Nem felejtem ki, hogy gél lakkal lenne kifestve a körmöm és arra lehet mintát rakni? Ezáltal milyen körömminta illene hozzá? Köszönöm előre is a segítségeteket!2015. nov. 9. 22:03
1/1 anonim válasza:
november van.. és te már a farsangi körmödön gondolkozol? ne legyen nagyobb gondod.. úgyse fog senkit érdekelni rajtad kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!