A Chanel n.5 parfümjének nagyjából milyen az illata?
Figyelt kérdés
édes, száraz, mihez hasonlítható leginkább?2015. nov. 7. 17:50
1/9 A kérdező kommentje:
No.5 elnézést
2015. nov. 7. 17:51
2/9 anonim válasza:
Pontosan én sem tudom,de miért nem mész be egy drogériába és szagolod meg??Csak azért mondom ezt,mert hiába mondja itt meg valaki,lehet,hogy élőbe totálisan nem fog tetszeni az illata neked :/
3/9 anonim válasza:
Klasszikus minőségi parfüm. Unisex, férfi és nő is használja, elegáns, érett, ízléses. Ezen belül is vannak osztályok persze, meg többféle illat.
4/9 anonim válasza:
Fás-púderes-virágos, és van benne valami amit "aldehid"-nek hívnak és elvileg talán szappanosnak lehetne mondani. Én egyszer szagoltam csak, tesztcsíkon, és nagy csalódás volt.
5/9 anonim válasza:
Mamiszag...egyszer próbáltam, mert kívàncsi voltam.
6/9 anonim válasza:
Olyan büdös,hogy a rovarírtó eahhoz képest semmi.
7/9 anonim válasza:
Az aldehid miatt szappanos, hasonlít még a régi házakban lévő "szagra". Nekem nagyon nem jött be (a Coco Mademoiselle sem), de másként reagál az emberek bőre rá.
8/9 anonim válasza:
Annyira kíváncsi voltam, hogy na, biztos ez a legfinomabb parfüm... de esküszöm, a nagybátyámnak volt ilyen szagú lejárt húsvéti locsolókölnije. Ez volt az első gondolatom.
9/9 anonim válasza:
néhány ember szerint orrfacsaró
valamiért én még is odavagyok érte :) 200ml-s kiszerelésben vettem meg :) én imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!