Igaz az hogy mostanaba divat a fogszabalyzo?
Figyelt kérdés
csak azer kerdem mer nekem nem sokara lesz es bevagyok szarva miatta2008. szept. 12. 09:54
1/4 anonim válasza:
Ne félj tőle, már nagyon sok embernek van. Szerintem nem csúnya, és nem leszel tőle rondább. Én azt hallottam, hogy van, aki csak divatból tetet fel fogszabályzót és nem is kell neki. Azt nem mondanám, hogy divat, de rengeteg embernek van és a fogszabályzó levétele után szép lesz a fogsoruk :-)
2/4 anonim válasza:
Most tényleg divatba jött úgymond. És nálunk is sokaknak volt az osztályból,és szinte már versengtünk is,hogy kinek milyen menő színű gumit tesz rá a fogorvos. Tök jókat mókáztunk,hogy hihi sárga, mintha kukorica lenne benne. Volt,aki mindegyik brekettre más színűt kért.
Nem kell félned miatta:) Nekem is volt,és így tetszettem a barátomnak.
3/4 anonim válasza:
fogszabáLYzó!! és igen manapság már nem számít cikinek,egyrészt mert inkább tiszteletet és elismerést érdemel az, aki ügyel a fogai egészségére!/szépségére,másrészt ma már olyan sokféle típus van,hogy némelyik kifejezetten esztétikusnak tűnik.
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseget mar jobban fogadom:-j
2008. szept. 12. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!