BB krém vagy alapozó? A többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem szoktam magam sminkelni még kezdő vagyok, de eléggé pattanásos sajnos az arcom és ezeket el szeretném tüntetni/fedni. Tk melyik terméket ajánlanátok?
15/L
2015. nov. 5. 20:55
2/5 anonim válasza:
BB ,kontrollálja a faggyú termelődését.
3/5 anonim válasza:
Először egy olajmentes alapozó használatát javaslom, mert annak erősebb a fedése, mint egy BB krémnek. Majd erre rá mehet az alapozóval megegyező színű korrektor, amit csak az ujjaiddal ütögess bele a bőrbe a pattanásokra.
4/5 anonim válasza:
szerintem a legfontosabb a pattanasok leszaritasa első körben.
erre a dermofil pasztat ajanlom pakolaskent heti 2x.
ezen kívül én bb krémet hasznalok, mattito pudert és catrice tegelyes korrektort. fontos, hogy a puder és a bb krém is márkás legyen, a legolcsobbak sokszor még több pattit okoznak.
sminklemosasra garnier micellas vizet, pattanasos bőrre.
amúgy az alapozó fedese nyilván jobb, de szerintem alapozobol nehéz eltalalni a megfelelő szint, sokan nem tudják használni anélkül hogy ne nevetséges maszkot rakjanak fel. szóval kezdőknek bb krémet mondanék
5/5 anonim válasza:
Szerintem ebben a korban bb krémet használj, és tisztísd az arcod, kend hidratáló krémmel és estére mindenképp mosd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!