Hogy kell úgy alapozót használni, hogy ne látszódjon?
Ha sokat raksz, látszik. Ha keveset, akkor nem fedi el a pattanást. :)
Én szivaccsal szoktam felvinni, nagyon picit benedvesítem, nyomok rá egy kis alapozót és "odaütögetem" az arcomhoz, aztán összedolgozom. Utána púdert teszek rá.
Ha csak 1-2 pöttyöt akarsz lefedni, fölösleges az alapozó, elég a korrektor is. Ne kend, hanem ütögesd.
Alapozót meg szerintem legszebben vagy ecsettel vagy jó minőségű sminkszivaccsal lehet felvinni, és azt is inkább ütögetni, mint kenni érdemes, mert ha húzogatod az ecsetet, könnyen csíkos lesz.
Egyébként meg ne tegyél fel sokat. Függ attól is, hogy a bőrtípusodnak és a bőrszínednek megfelelő alapozót használj, akkor lesz a legtermészetesebb a hatás. Illetve minden alapozónak másabb a fedése, egy erős fedésű nyilván látszani fog, míg egy könnyebb formulájú alapozó szépen eldolgozva szinte észre sem vehető.
Gyakorlás kérdése az egész, nekem sokan mondják, hogy szép vagyok smink nélkül, általában 5 különböző termék van csak az arcomon, egyszerűen csak megtanultam szépen eldolgozni... :D
bb krém, korrektor, puder. én ezeket használom és nem látszik, de én latom, hogy egyenletes lett tole a borom, nincsenek hibák rajta
és igen, fontos ezeknek a minősége, megeri aldozni rá. ja és talald el az árnyalatot. és érdemes kicsit a nyakat is, hogy ne üssön el.
én a bb krémet alapozó szivaccsal viszem fel. kicsit beszivja. a puder meg lemattitja, tuti nem lesz zsíros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!