Jó alapozókat tudtok ajánlani amik 1000 forint körül lehetnek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 20:06
1/11 anonim válasza:
A jók 5ezer ft körül kezdődnek.
4/11 anonim válasza:
20:13 vok. az olyan 700-800 ft között van a rossman boltokban, és folyékonyat vegyél sztem.
5/11 anonim válasza:
Ha spórolsz rá egy kicsit, 1700-1800 körül van a Maybelinne Affinitone. Nekem összesen négy vagy, és már másfél éve kitartanak, mikor milyen a bőrszínem... inkább ez, mint hogy olcsóbbtól kipattogjon a bőröd én úgy jártam sajnos =(
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Lovely van pillanatnyilag ma vettem és picit csillogott tőle a bőrőm! Utolsó: Ezt hol lehet venni?:) Rossman esetleg D&M?:))
2010. márc. 17. 21:01
7/11 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált az Essence hab állagú alapozóba 1100 ft
8/11 anonim válasza:
nekem is affinitone van, és nagyon-nagyon szeretem!! azt hiszem most akciós a rossmannban 1400.-az ára.
10/11 anonim válasza:
essence tényleg jó, de inkább csak 3-4 órára nagyon maxium. nekem mindig lejön a suliban. én is affinotine-t akarok most majd venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!