Fényzselét tettem fel véletlenül. (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Feltettem cristal nails fényzselèt alapnak,közé géllakkot,rá pedig megint a fényzselét,mert azt hittem gèllakk(ugye nincs rairva,hogy fenyzsele,csak az,hogy uv high shine top),szóval letudom majd valahogy szedni,vagy majd csiszoltassam le? Reszeles nelkul nem tudom leszedni? Tehat ugy hogy'lehuzom'? A zselemet letudtam ugy! Bocsanat a sok kerdesert,de akkor tonkre ment a kormom es nem szeretnem ha megint szet kene reszelni...2015. okt. 24. 23:03
1/1 anonim válasza:
Hány éves vagy? A kérdésből azt veszem le hogy nincs hozzá "tapasztalatod" és tanfolyamod. En is kormozok de nekem sincs tanfolyamon de egy alap zselét meg egy fény zselét meg lehet különböztetni. De ha volt előkészítés rendesen viszonyleg nem lesz bajod tőle de nem ártana lereszelni és utána egy rendes körömerősítős kúrát végezni vagy elmesz egy kormoshoz és mondod h koromerositeshez kellene segitseg es elvegzi a dolgokat remelem tanultal az esetbol es maskor jobban figyelsz de ha kerdesed van itt irhatsz dius367@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!