Melyik az a fültágító méret, amely orvosi beavatkozás nélkül visszanő magától?
Hallottam olyat, hogy 10-ig simán visszanő, most pedig mondták, hogy hatos felett már nem. Viszont olvastam itt olyat, hogy valakinek a 20-as is visszanőtt egy minimálisan.
Vagy ez inkább fül-függő, hogy kinek mekkora nő vissza?
Nem szeretnék olyan kommenteket olvasni, hogy "Minek neked fültágító?!" "A fültágító undorító" és társai, köszi.
ha tágíttatni akarsz, akkor miért érdekel, hogy mekkora nő vissza?
Ez egy elhatározás. Olyan, mintha bemennél a tetoválószalonba és azt mondanád, hogy olyan tetoválást kérek, amit később könnyű eltávolítani.
Ha bizonytalan vagy, hagyjad a pitsába a fültágítást.
Itt van, hogy egy 20 mm-es is visszanő, orvosi segítség nélkül:
Nagyjából 10-ig nő vissza, ez az ökölszabály.
Ezen kívül több dologtól függ, hogy adott embernél mekkora nő vissza. Fontos, hogy lassan és sebesülés nélkül tágíts, minél kevesebb a hegszövet annál rugalmasabb lesz a bőr később.
A másik tényező az adottságaid amiken nem tudsz változtatni. Ha vaskos a fülcimpád gondolom az is előny.
E vitaminos olajat szoktak javasolni (tágításhoz és később is) ami gyógyítja a bőrt és egyéb kencéket, rendszeres ápolást, kencés masszírozást.
Kedves első!
Itt nem arról van szó, hogy rólam beszélek. Honnan tudod, hogy én is vissza akarom majd növeszteni, mikor már alig várom, hogy belerakjam a következő méretet?!
Ne személyeskedjünk.
Honnan tudod, hogy nem azoknak az ismerőseimnek akarok segíteni a kérdésemmel, akik elszeretnék kezdeni? Még ha divatból is.
Mondtam, hogy nem szeretnék ilyen, és ehhez hasonló kommenteket.
Az meg a másik, hogy ha eltűnő tetoválást szeretnék magamnak veszek tetkós-rágót, vagy a most úgy is fivatban levő arany-ezüst "tetkókat".-.-
Kedves második.
Köszi a képet, de amint látom, ott nem a visszanövéssel van a gond szerintem.:)
Harmadik! Köszi a válaszod, és is úgy tudtam, hogy 10-esig visszanő, de nem voltam benne teljesen biztos.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!