Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem köt meg a gél lakk?

Miért nem köt meg a gél lakk?

Figyelt kérdés
Diamond Nails gél lakk nem köt meg, akármilyen vékonyan kenem fel. Mi lehet a baj?

2015. okt. 18. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Megköt az, csak ugye "ragadós" marad. A megoldás, hogy kell a tetejére egy fedőlakk is, ami vagy megköt a lámpa alatt, nekem például van olyan, a Crystal Nails-től, vagy miután rákented a fedőlakkot és betetted a lámpa alá, 5 percig benne hagyod és utána át kell kicsit "dörzsölni" gélfixálóval.

Tehát magára a gél lakkra rá kell kenned a fedőlakkot, és úgy fog megkötni.

2015. okt. 18. 15:06
 2/11 A kérdező kommentje:
A fixálóval jön le a fele. Pedig olyan vékonyan kenem hogy szinte nem is látszódik. A lámpa lehet rossz? Pedig most vettem.
2015. okt. 18. 15:10
 3/11 anonim ***** válasza:
mi van alatta? az alapréteg,vagy a szín nem köt meg?
2015. okt. 18. 16:20
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
A diamond gagyi
2015. okt. 18. 18:35
 5/11 A kérdező kommentje:
A szín nem köt meg. Pedig utánanéztem és azt írták a Diamond nem gagyi. Meg nem pár száz forint!
2015. okt. 18. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
A gél lakkot dörzsölöd át fixálóval? Vagy a gél lakkra kensz még fényzselét/fedőlakkot?
2015. okt. 18. 19:02
 7/11 A kérdező kommentje:
A fedőlakkot.
2015. okt. 18. 20:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor talán a lámpával lehet a baj :/
2015. okt. 18. 20:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt meg most vettem. Igaz hogy 9w de annak is meg kellene kötnie nem? Már a végén 10 percig lámpáztam egy réteget és mégse köt meg. A zselé viszont igen. Az is DN.
2015. okt. 18. 20:40
 10/11 anonim válasza:

nekemis ez volt a problémám..

9W-os UV lámpám van akármeddig lámpáztam nem kötött meg. Egy hete újra megpróbáltam és sikerült azóta is szép tartós a körmömön. https://www.youtube.com/watch?v=RDWyNtCVhqc itt egy videó is ez jól bemutatja, hogy csináld. A lakkot ne köttesd túl, ne tartsd túl sokáig a lámpa alatt mert az sem jó. Én 3percig szoktam. szval készítsd elő a körmeidet, majd nail prep->alap réteg-> lámpázás (3p)-> első színes réteg-> 3perc lámpa-> ha kell akkor második színes réteg nagyon óvatosan hogy ne sértsd fel az elsőt megint lámpa majd a fedőréteg szintén óvatosan és fixálás :) Remélem segítettem !

2015. okt. 19. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!