Miért nem köt meg a gél lakk?
Megköt az, csak ugye "ragadós" marad. A megoldás, hogy kell a tetejére egy fedőlakk is, ami vagy megköt a lámpa alatt, nekem például van olyan, a Crystal Nails-től, vagy miután rákented a fedőlakkot és betetted a lámpa alá, 5 percig benne hagyod és utána át kell kicsit "dörzsölni" gélfixálóval.
Tehát magára a gél lakkra rá kell kenned a fedőlakkot, és úgy fog megkötni.
nekemis ez volt a problémám..
9W-os UV lámpám van akármeddig lámpáztam nem kötött meg. Egy hete újra megpróbáltam és sikerült azóta is szép tartós a körmömön. https://www.youtube.com/watch?v=RDWyNtCVhqc itt egy videó is ez jól bemutatja, hogy csináld. A lakkot ne köttesd túl, ne tartsd túl sokáig a lámpa alatt mert az sem jó. Én 3percig szoktam. szval készítsd elő a körmeidet, majd nail prep->alap réteg-> lámpázás (3p)-> első színes réteg-> 3perc lámpa-> ha kell akkor második színes réteg nagyon óvatosan hogy ne sértsd fel az elsőt megint lámpa majd a fedőréteg szintén óvatosan és fixálás :) Remélem segítettem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!