Szerintetek szép a fülpiercing?
Van a baj fülembe 3 lyuk alul , a jobba meg 1 alul 1 meg porcba, szetetnék a balfülembe mégegyet alulra, a jobba meg mégegyet porcba.
Szerintetek az már sok lenne, vagy még szêp lenne?
nekem nagyon tetszik, nekem is van balba 4, jobba 2. de még szeretnék, csak a balba a 4.ik porcban van és nagyon fáj. sokan mondják hogy már ne csináljak mert túl sok lesz és ugy néznék ki mint egy karácsonyfa, de vannak akiknek tetszik.Szerintem nem másnak kell megfelelni, ha te úgy érzed akarsz még nyugodtan csinálj :)
16/L
Én nagyon szeretem a fülbevalókat, fülpiercingeket:)
Egyelőre csak az egyik cimpámban van 3, a másikban pedig egy, de még szeretnék mellé egy másodikat illetve két helixet, de ahhoz még össze kell szednem a bátorságomat:) Még nem mertem megcsináltatni pedig már elég régóta gondolkodok rajta, de több ember mesélte, hogy begyulladt, sebes lett vagy sokáig nagyon fájt nekik. Nyilván mindenkinek más a fájdalomküszöbe, azt még ki is bírnám mert nem tart sokáig míg beszúrják, de nekem még a legkisebb sebek is, pl. egy macskakarmolás nagyon sokára gyógyulnak meg...
szerintem nem lenne sok, nekem tetszik, de nekem is sok van :)
Akinek meg alapból nem jön be, annak meg úgysem fog tetszeni. A fő, hogy neked tetsszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!