Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi az a csillogó akármi Rydel...

Mi az a csillogó akármi Rydel Lynch hajában? O. o

Figyelt kérdés

R5 rajongók biztonsan tudják, kiről van szó. Tudom, hogy hülyén hangzik ez a kérdés, de most perpillanat ez foglalkoztat..xD Különböző R5 videókon lehet látni, hogy Rydel-nek ilyen csillogó szalagok vagy nem is tudom mik vannak a hajában. Egyébként linkelek egy képet azoknak, akik nem ismerik ezt a lányt, hátha mégis valaki tudja a nevét ennek a 'hajékszernek' vagy nem is tudom, hogyan is nevezzem.:D

[link]

2015. okt. 13. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezen a képen nekem valami gyöngysornak tűnik, ugyanúgy lehet csinálni mint a színes tincseket, csak csillogós gyöngyöket kell a póthajra tűzni/ragasztani.
2015. okt. 13. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egy szál aranyhaj :D

Meg lehet csinálni házilag is egyszerűen.

2015. okt. 13. 21:09
 3/4 A kérdező kommentje:
És esetleg tudnál linkelni valamilyen oldalt, ahol megtalálhatom, hogyan lehet ilyet készíteni? :) Tényleg sok féleképpen kerestem rá erre, de sajnos semmit sem találtam.:S
2015. okt. 13. 22:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Közben már meg is találtam.:)) Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segített.:)
2015. okt. 13. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!