Lányok, nők! Lenne pár kérdésem (? )
nektek is van a hátatokon és a hasatoko szőr? mert nkem van, nem erős szőr mint pl a honaljamon de van. Nyilván ha leborotválnám megerösödne na ezt nem szeretném. Nektek is van ott szőr?
a vállamon meg mindenhol van
van valami szörtelenitő krém amit tudtok nekem ajánlani?
15 l
Ez természetes,mindenkinek vannak pihék,szőke szőrök a hasán,hátán.Amíg nem erős fekete,addig nem kell vele foglalkozni:)
18/l
Én alapból elég szőröske vagyok, hajam is kb. 5x annyi van (túlzás nélkül sajnos), mint egy normális embernek. Pedig nem vagyok egy olaszos típus, tejfehér bőröm van és szőkés hajam.
Szóval nekem van a hasamon szőr, ami zavar, ezért gyantázom. A hátamon viszont nem látszik, vállamon még nem tűnt fel, hogy lenne.
Egyébként, ha te is ilyen típus vagy, mint én, akkor nem biztos, hogy valami hormonális bajod van, egyszerűen ilyen vagy. Én is kérdeztem az orvosomat, hogy ez rendben van-e, és azt mondta, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!