Saját gél lakkommal elmehetek a körmöshöz?
Figyelt kérdés
Nézegettem az egyszerű manikűrök árát és elég drágának találom, egyik oldalon azt írták, hogy az ár 40%-a anyagár. Arra gondoltam vennék egy jó minőségű egylépéses gél lakkot és ezt viszem el. Én egyáltalán nem tudok szépen lakkozni és nincs is lámpám hozzá. Kb egy ez így mennyi lenne? Csak egy gyors lakkozás meg lámpázás.2015. szept. 30. 18:03
1/2 ninush999 válasza:
Nem igazán szeretik a körmösök,hisz nem biztos hogy ismerik azt a fajta anyagot,így felelősséget sem tudnak vállalni. Itt arra gondolok hogy begombásodhat a körmöd,leeshet,letörhet stb. Inkább gyűjts egy kicsit tovább,de fizesd meg a szakembert,s a megfelelő,biztonságos alapanyagot! (Azért vagyok ilyen tapasztalt,mert járok műkörmöshöz!)
2/2 A kérdező kommentje:
szerintem a profinails elég ismert és sokan használják is, ha itthon csinálnám se hiszem, hogy bármi történne csak ugye nem tudok szépen lakkozni és lámpám sincs
2015. okt. 5. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!