Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Barátnőmnek szív alakú nyithat...

Barátnőmnek szív alakú nyitható medál?

Figyelt kérdés

Egy vésett díszítésest vegyek (szerintem szép), vagy egy sima, egyszerű felületűt, és gravíroztassak rá valamit?

Ha az utóbbi, akkor mit érdemes rágravíroztatni?

2015. szept. 28. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szív alakú medál. Giccs.
2015. szept. 28. 14:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Valaki tudna válaszolni a kérdésre?
2015. szept. 28. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Gravíroztass szerintem, valamit ami fontos nektek. Tehát ne valami sablon "szeretlek" feliratot.

De persze ilyesmit csak akkor vegyél ha a lánynak ilyen romantikus, csajos, cuki stílusa van. Mert más fel nem venne ilyesmit.

2015. szept. 28. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Ami fontos nekünk? Ezt nem igazán értem, mi az ami fontos nekünk, és egy ilyen ékszerre való?

Hát most elbizonytalanodtam :D

2015. szept. 28. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Pl amikor osszejottetek annak a datuma, talald fel magad bakker xd
2015. szept. 28. 20:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Hátuljára az jó lesz, de az elejére valami jobbat szeretnék, mert ugye az mindig látszódik. Csak nem tudom, hogy mennyi illik pl. olyat íratni oda, hogy X+Y vagy hogy oda most becézve érdemes-e írni ezt stb.

Szóval nem nagyon láttam még ilyeneket, így nem tudom, hogy mi az elfogadott e téren.

2015. szept. 28. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!