A fültágításnak mi értelme van?
Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és tőlem nagyon távol esik a divatnak ezen irányzata. Ezzel nem akarom megsérteni azt akinek ez tetszik, csak nem igazán értem, hogy mi értelme a fülüket tágítani? Ha van benne egy fülbevaló, azt mondom az még oké, de tágítani konkrétan minek? Nem is lehet valami jó érzés gondolom.2015. szept. 24. 16:20
11/11 anonim válasza:
hát a fültágító őszintén semmire sem jó. úgy a h a karkötő vagy a nyaklánc, gyűrűsem. csak valakinek tetszik valakinek nem.:) pl nekem is van a balban 22mm-es a jobban pedig most kezdtem el.:) és én sem azért teszem mert "feltünési viszketegségem" van mert egyáltalán nincs. vannak sokan akik tény és valo h ezt az ékszert ezért viselik...de körübelül ez ékszer viselö emberek 10%-ka vagy még sokat is mondtam.:) az ember ezt azért teszi mert neki tetszik .:) ez pl olyan h aki karkötőt hord vagy három gyűrűt vagy bármit akkor az feltünési viszketekségben szenved.? nem szerintem nagyon nem. csak neki ez tetszik.:) ez olyan h az embernek tetszik akkor megcsinálja és nem azért mert kivánci arra h mások mit mondanak erre vagy h felfigyeljenek rá...hanem mert ez az ő sajátos személyiségét képzi és ez tetszik neki és nem érdekli más véleménye.:) erre nincs ilyen h mire jó mert semmire csak arra h ott van és kész.:) de ennek pont ez a lényege h semmire nem jó még is sok ember számára különleges.:) és az értelme pedig az h valaki nem szeretne olyan lenni mint a többi ember és egyedi a stílusa és megteszi h kitágítja a fülét....sokak szerint undoríto és lenézik őket...de gondolkozzunk csak...sokak szerint meg az az undorító ha valaki gyűrűt huz vagy akármi más mégsem szolják le őket...minden egyes embernek van egy sajátos stílusa élete amit ő irányit és mindenkiben van olyan ami másnak nem tetszik a stílusában....most akkor ha mindenki leszolna mindenkit milenne.???? gondolkozzunk miért jó leszid ni azt vagy ócsárolni aki nem minden napi égszert visel és nem tetszik valakinek.?? semmire sem jó...ennyi erővel mindenkiszidhatna mindenkit.:) szeintem nem kell lenézni senkinek a stílusát.:) és elitélni azért mert fültágítoja van vagy akármi mert lehet h egy szét tetovált fültágítós emberben töb gerinceség van mint azokban akik nem használnak ilyeneket.:) ne a külsőre alapozzatok soha.:) és ne azzal foglalkozzatok mire jó vagy mire sem és h mi értelme van.:) hanem azt nézzétek ki milyen ember és azt ocsároljátok aki olyan h gonosz és ne azt aki különleges testékszert visel.:) remélem érti mindenki a lényeget.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!