Mi a véleményed erről az alapozóról?
Figyelt kérdés
Rimmel Cool Matte hab állagú alapozó
Nekem most MaxFactor Lasting Performance van,meg vagyok elégedve vele,szépen fed,csak sajnos ez is fénylik egy idő után,mivel zsíros bőröm van:(
A Rimmel lényegesebben olcsóbb lenne.
Szerintetek érdemes megvenni?Valaki használta már?
16/L
2010. márc. 13. 19:18
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem bár nem ilyen van, hanem maybellin de hab állagú. a hab állagút kifejezetten ajánlatos a zsíros bőrre, és tényleg olyan szép sima egyenletes és matt lett tőle a bőröm. Mondjuk én mindig rakok egy lehelet vékony púdert is, ami rögzít. Ez a fajta mennyibe kerül? A maybellin 3ezer körül van.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
Ez a fajta Rimmel 1900 körül van,ha jól tudom.A Maxfactor pedig 3500 környékén.Azért van némi különbség.De lehet hogy kipróbálom azt a fajtát amit írtál:)
2010. márc. 14. 10:05
3/3 anonim válasza:
Csupán csak annyi, hogy kb. 4x használtam és elfogyott. Nagyon kevés van benne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!