Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 7000Ft rengeteg egy szájfényért?

7000Ft rengeteg egy szájfényért?

Figyelt kérdés

A Lancôme Juicy Tubes foglalkoztatja a fantáziámat már egy ideje, de mindenki próbál lebeszélni, hogy nem éri meg az árát, ugyanazt tudják a The Body Shop szájfényei is 3000Ft-ért.

Valóban nem kéne beruházni rá? Irreálisan drága?

2015. szept. 19. 00:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megengedheted magadnak? Akkor nem, ez pénztárcafüggő. Nem tud többet, mint egy 2-3-4 ezres darab, ennek ellenére én már 10 ezret is költöttem Lauder szájfényre. 3000 eurós táska sem tud többet, mint egy tized annyiba kerülő, luxusautó detto, mégis megveszik.
2015. szept. 19. 10:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Én biztos nem adnék ki érte ennyit.. Annyiért veszek egy márkás cipőt, vagy akármi mást, ami jobban megéri ennyiért.. Felvágásnak biztos jó, meg menő, hogy neked ennyibe került a szájfényed.. Szerintem jó nagy marha lennél, ha megvennéd.
2015. szept. 22. 13:33
 13/13 anonim ***** válasza:
már nem azért utolsó, de 7 ezerért hol veszel márkás cipőt? milyen márka az?:D
2015. szept. 22. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!