Valóban lopásnak számít, ha drogériában a teszter alapozóból kis tégelybe nyomok pár használatnyit és hazaviszem?
Figyelt kérdés
2015. szept. 16. 21:04
1/10 Sunshinedoll válasza:
Nem. Minden jogod megvan rá, hogy a tesztert kipróbáld, de vagy a vásárló. Ráadásul az alapozó tipikusan egy olyan termék, amit érdemes több fényben, több időjárásban is letesztelni, hogy tutira ne vegyél rosszat. Lehet a mesterséges fényen jól néz ki, kint már másabb a színe. Lehet, hogy nap végére oxidálódik, vagy akármi. Ha egy keveset kinyomsz, abból semmi gáz nincs, és végülis a te pénzedről van szó, szóval érthető, hogy nem akarsz sz-rt venni.
2/10 anonim válasza:
Attól függ, te mit értesz pár használatnyi alatt.
És mekkora a kis tégelyed :)
3/10 A kérdező kommentje:
10ml és feléig sem gondoltam.
2015. szept. 16. 21:22
4/10 Sunshinedoll válasza:
Nah, az sok. Az sok. A legtöbb termékből, ha tesztert kapsz, az ilyen 1,5 ml-es tasakban kapod. Úgyhogy annál többet pofátlanság kinyomni.
5/10 anonim válasza:
Én a Müller drogériában dolgozom (igaz más országban) és lehet kérni tesztert az eladóktól.
6/10 A kérdező kommentje:
Jó, akkor majd kevesebbet fogok :)
2015. szept. 16. 21:35
7/10 opened paradise válasza:
"Akkor majd kevesebbet fogok"
De megvenni,még mindig nem? :D
8/10 anonim válasza:
Én 5 ml-s tesztereket szoktam kapni nagyon pici tubusban... pont annyi mint amennyit te akarsz elvinni. Egy 6-8000Ft-os termék esetén szerintem érthető ha az ember normális/hétköznapi körülmények között akarja kipróbálni.
9/10 anonim válasza:
Szerintem az a legegyszerűbb, ha odamész egy eladóhoz és kérsz egy mintát. Ha nincs, akkor megkérdezed, hogy nyomhatsz-e kicsit a teszterből a tégelyedbe. Biztosan meg fogják engedni. De így senki sem fog rád furán nézni, hogy mit csinálsz :)
10/10 anonim válasza:
Szerintem is az a legtisztább ha segítséget kérsz az eladótól. Nekem is mindig adnak a Müllerbe kis termékmintákat az alapozókhoz.
Viszont nekem nem lenne képem 5ml kinyomni a tesztszerekből és elmenni. De te tudod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!