Szempillagöndöritő, használ? Télleg íveltebb, lesz tőle a szempillám? Hoogy kell használni?
Nagyon egyszerű használni :)
Egyébként tényleg ívesebbek lesznek tőle a pilláid ;)
Én is használom (akárhova megyek) már ha van időm :P
De akkor mindig :D
A használata --> ez ugye olyasmi, mint egy kisolló, csak nem vágja le a szempilláidat :D (csak ha nagyon nagyon erősen nyomod rá. Azt is csak akkor, ha már az a gumis része, (az alján) ami mindenféleképpen ott kell legyen mindegyikben... kijön, leválik, stb.
szétnyitod, megpróbálod a szemhéjadra helyezni óvatosan a pödörítő/göndörítő (kinek hogyan tetszik ^^) felső részét, és próbáld összenyomni.
Ha esetleg nagyon közel van a szemhéjbőrödhöz, (milyen hülye fogalmazás :D nem tudom most máshogy leírni.. de azért remélem érted ;)) akkor vigyázz, mert nekem volt már olyan, h becsíptem (kicsit kellemetlen :P)
Remélem segítettem, ha valamit nem értesz, írj komit és megpróbálkozom ügyesebben fogalmazni!! ;)
Szia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!