Ehhez a szemhez jó ez a smink? Ha nem, akkor milyen jó? (kép)
2010. márc. 12. 23:23
1/5 anonim válasza:
Ebből én csak egy vastag, be nem fejezett szürke vonalat látok...
Egy ilyet tudnék elképzelni..
2/5 anonim válasza:
Smink? Hol?
Amúgy a szemöldököd jó, de én még egy picit szednék arról a részről, amit nem tudok elmagyarázni hol van (:
3/5 anonim válasza:
a szemöldöködnek nincs elég íve .mondjuk azt pár szál kihúzásával helyre lehet hozni! ez meg nem smink :D
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Akkor milyen smink lenne jó? amit az első linkelt olyat már csinált nekem egyik barátnőm egyszer, és nem volt rossz csak sokkal idősebbnek néztem ki vele. szóval valami fiatalosat szeretnék. Milyen színek állnának jól? És pl fekete tussal kihúzom az jó? hajam is barna
2010. márc. 13. 01:38
5/5 anonim válasza:
Fekete vékonyabban valami klassz világos színnel, pl. barack, de csak módjával. Esetleg zöld, arany, föld színek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!