Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire biztoságos az ebayről...

Mennyire biztoságos az ebayről rendelni? Mennyi idő alatt jön meg az árú?

Figyelt kérdés
Szeretnék online rendelni egy iskoláskát. Bizonytalan vagyok hogy érdmes-e megrendelni,mivel még online nem vettem ilyesmit. Értelmes válaszokat légyszi. :)

2015. szept. 12. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Rendszeresen rendelek kisebb-nagyobb dolgokat e-bayről. Ha valamit nem kaptam meg, írtam ez eladónak, aki visszautalta a pénzt.

Először paráztam én is, de nem kell.

2015. szept. 13. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:

"Na jó, utolsó, de te nem a klasszikus ebay-árkategóriából rendeltél. Nyilván ott is ki lehet fogni márkás cuccokat, amik olyanok is lesznek minőségre."

Dehogynem. Ha rajtam múlna mindent 99 pennyért vennék. Tavaly vettem egy válltáskát 8 fontért. Még ma is hordom. Imádom, semmi baja. Van vagy 50 féle fülbevalóm, rengeteg bizsum ami a legdrágább is max 5 font volt. Igaz vettem már 13 fontért csizmát, de vettem 14 fontért is. Sosem volt gondom egyikkel sem. A titok az, hogy tudni kell kitől vásárolunk. Én utánaolvasok az értékeléseknek is.

2015. szept. 13. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Az hülyeség, hogy az angol eBay-ről rendelj, és akkor hamarabb megjön a cucc. Ha Kínából rendeled, akkor teljesen mindegy, hogy az amerikai, angol, német vagy bármelyik másik oldalról rendeled.

Nyilván, ha az a cucc Angliából jön, akkor hamarabb megérkezik, de kínai eladó esetén tényleg tökmindegy.

Amúgy teljesen biztonságos. Meg sem tudnám számolni, hány dolgot rendeltem azalatt a 3 év alatt, mióta az eBay-t használom, és még sosem fordult elő olyan, hogy nem jött meg a rendelt áru ÉS a pénzt sem kaptam vissza.

2015. szept. 19. 18:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :*
2015. szept. 26. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!