Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha nem születtél szépnek,...

Ha nem születtél szépnek, miért erőlködsz?

Figyelt kérdés
Valaki vagy szépnek születik vagy megpróbál szépnek tűnni. Lehet csalni a sminkkel, új arcot festeni, meg lehet csalni a ruhával, de ha ezek nélkül nem vagy szép, akkor hiába. Igenis vannak olyan nők (és férfiak) akik mindenki szerint szépek. Más ha valaki vonzó, de a szépből kevés van.
2010. márc. 12. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
és akkor te leszel a ringyó tanárnéni:D:D
2010. márc. 12. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem az irigyek pontoznak le, hanem akik felismerik, hogy az általad szépnek ítélt külsőd üres, nagyképű és magamutogató belsőt takar.

A külsőd 50 év múlva nem lesz ugyanolyan, de a belsőd még lehet.

L,19

2010. márc. 13. 04:43
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
cchh..elne szállj magadtól:D na az ilyen kis beképzelt p*csákat utálom én:D és nehogy azthidd hogy azért mer irigy vagyok a szép csajokra én nem vagyok rosszindulatúú ha vki szép akkor azt "példaképnek tekintem " h szeretnék ilyen lenni meg megdícsérem. szal nem vagyok irigy rád mert te szépnek tartod magad:D Fiú lennék tuti nem járnék ilyen kis egoista beképzelt csajjal..tuti lenézel mindenkit és magad tartodd a legjobbnak:D deháát olyan h tökéletes nem hinném hogy van:D majd megcsúnyulsz 40 éves korodra ;)ja és igaz hogy mindenki lehet szép legalábbis szebb attól ami valójában.jó ruhák jó stílus,igényesség,smink(nemtúlzottan). és máris jobban nézel ki.azért annyira természetesnek se kell lenni sztem hogy reggel arcot mosol megfésülöd a hajad meg fogmosás és már mész is.Senki nem szép álmos fejjel,karikás szemmel.a szép csajok is festik magukat,vasalják a hajukat,jó cuccokat vesznek fel és igényesek.ennyi az igényesség az elég fontos.És az hogy kinek ki tetszik az egyéni dolog.nincs olyan aki mindenkinek tetszik mert mindenkinek más a stílusa.mondok egy példát sztem Chris Brown nagyon jól néz ki.na most hiába, egy rocker csajnak megmutatod és bamm aztmondja hogy csira:D
2010. márc. 17. 17:02
 14/14 anonim válasza:
52%

Ezek szerint én reménytelen vagyok. Köszönöm, ez jól esett. Mintha egyébként nem ezt kapnám mindig, szóval nem értem, hogy miért is lepődöm meg. Hiába mondogatom a szüleimnek, hogy ronda vagyok, még belém rúgnak kettőt, hogy lelkileg is tönkremenjek.

Valaki basszon meg...

18/L

2015. ápr. 30. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!